NEKERS

Nekers

Vi är ett modernt företag som arbetar med bearbetning av metaller och plastmaterial. När vi startade NEKERS ville vi dock skapa något mer än ännu ett produktionsföretag. Vårt företags filosofi är att lösa kunders problem. Själva tillverkningen är oftast endast en slut etapp av en process med analys av frågor och val av optimala lösningar. Så pass ambitiöst uppsatta mål kräver lämpliga medel för dess genormföring. Därför är NEKERS personal inte slumpmässigt utvald: den består endast av unga personer, som kännetecknas av ett öppet sinne samt en passion i samband med handling.

HISTORIA

Historia

Företagets historia sträcker sig till det tidiga 80-talet av det förra århundradet, då Kazimierz Paszek grundade sin lilla låssmed verkstad. Inledningsvis baserade verksamheten sig enbart på mindre tjänster, men med tiden utökades utbudet av möjligheter och företaget utvecklades i riktning mot ett samarbete med fordonsindustrin.

Vändpunkten i företagets utvecklings historia är år 2008, vilket är datumet då ett generationsskifte i ledningen sker. Från den tidpunkten är företaget verksammt under logotypen NEKERS , som är en symbol för en ny filosofi och strategi.

UTVECKLING

Rozwój

På NEKERS är vi medvetna om att i nuvarande tider, för att möta de växande kraven från kunder måste ett företag utvecklas. På grund av detta har vi under de senaste åren genomfört en rad investeringar, för att modernisera byggnaderna såväl som maskinparken.

Omfattningen av arbeten som utfördes var så stor att, det resultaterade i att vi fick dubbel tillverkningskapacitet på anläggningen. En realisering av en så pass ambitiös strategi är möjligt främst tack vare en effektiv politik gällande erhållning av yttre finansieringsmedel.

REFERENSER

Referencje

Som i alla branscher även när det gäller CNC bearbetning är grunden för en stark position på marknaden en mängd nöjda kunder, som rekommenderar våra tjänster på grund av ett givande samarbete. Företaget NEKERS samarbetar framgångsrikt med många företag från en mängd olika industrigrenar, både inom landet och utomlands. Erkännande från sådana koncerner som HYUNDAI bevisar och vittnar gott om kvaliteten av tjänster som erbjuds av oss.

Klicka här för att se ett par referenser från gruppen av nöjda kunder.

BIDRAG

Dotacje

Företaget NEKERS har från början av sin existens lagt en stor vikt när det gäller investeringar i infrastruktur och maskiner. Vi inser att endast ett arbete med modern utrustning garanterar en stark position i en mycket krävande marknad av CNC bearbetning. Vi kan glädjas och känna en tillfredsställelse av det faktum att vår utvecklingsstrategi grundad på uppnådda effekter får ett erkännande från myndigheter som bestämmer över fördelning av medel från den Europeiska fonden för regional utveckling.

Klicka för att visa information om mottagande av finansiering.

KARRIÄR

Kariera

Vi söker hela tiden efter kompetenta och ambitiösa personer för arbete till vårt team med dynamisk utveckling.

Om du är en programmerare av CNC bearbetning eller du hade velat arbeta inom det här yrket, skicka i sådana fall ditt CV till adressen:

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

En person som ansvarar för rekryteringsprocessen på NEKERS kommer att ta kontakt med dig i syfte att guida dig genom en process som verifierar om din kandidatur uppfyller våra förväntningar.

TJÄNSTER usługi

Vi är specialister på CNN fräsning och CNC svarvning av en mångfald material.

PRODUKTER Realizacje

Bland våra genomföringar finns produkter för många olika industrigrenar.

SNABB KONTAKT NEKERS

tel. +48 601 625 962 tel. +48 888 659 484
email: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.